Meet the new team

De ambities van de Pioniers liggen hoog. We organiseren opnieuw twee grote kampen. We gaan voor meer kinderen en meer vrijwilligers dan we al jaren gehad hebben. Ook voor PioFiesta zijn we ambitieus, we gaan voor een echt kinder-festival! We willen de Pioniers terug op de kaart zetten als enige nationale, tweetalige en sociale jeugdbeweging van het land. Kortom, een heleboel uitdagingen.

Om dat allemaal in goede banen te leiden, hadden we extra mensen nodig. We hebben dan ook sinds enkele maanden de leiding van de Pioniers uitgebreid en hebben nu ook een volwaardig pedagogisch medewerker in dienst. We stellen ze graag even kort voor aan jullie.

Image
De werkkrachten van de Pioniers

Charlotte

Charlotte is in januari bij de Pioniers gekomen. Ze is razend enthousiast om de Pioniers allemaal te leren kennen en zich in te zetten om samen een wereld op te bouwen waar kinderen wel gehoord worden. Ze maakt deel uit van de dagelijkse leiding en coördineert samen met Wannes de nationale werking. Naast de Pioniers geeft ze les in de Nederlandse taalkunde, volgt ze kookles, gaat graag naar festivals en supportert ze elke week voor de voetbal (KAA Gent).


Wannes

Wannes is bij de meesten van jullie waarschijnlijk al bekend. Hij gaat al jaren mee met de Pioniers en kent de organisatie door en door. We zijn dan ook blij dat hij nog steeds deel uitmaakt van het team. Hij is nationaal voorzitter van de organisatie en coördineert de dagelijkse werking. Naast de Pioniers is hij leerkracht in het secundair onderwijs en zit hij graag met een goed boek in de zon. Ga je soms naar optredens? Dan is de kans bestaand dat je hem daar als echte muziekfan tegenkomt.


Martijn

In maart kwam ook Martijn bij de Pioniers. Met ervaring in het jeugdwerk en als kleuterleider was hij de ideale kandidaat om pedagogisch medewerker te worden van de Pioniers. Als hij niet bezig is met de Pioniers is hij te vinden in zijn keuken met steevast een streepje muziek op de achtergrond, van Bach tot de zwaardere metalen. Verder zit hij op een rustige dag graag aan tafel met vrienden en een bordspel.


Nationale leiding

Natuurlijk zouden de Pioniers niets zijn zonder de fantastische inzet van vrijwilligers. De rest van onze nationale leiding bestaat volledig uit vrijwilligers. Zij zijn het die met ondersteuning van de werkkrachten de fantastische activiteiten voor jullie kinderen organiseren. Wil je weten wie waar mee bezig is, neem dan zeker een kijkje op de volgende pagina.

Delen via sociale media