Wannes
Wannes met kinderen

Ik ben Pionier in hart en nieren. Ik ga al mee op kamp sinds 2002 en ken de organisatie door en door. Sinds 2018 ben ik nationaal voorzitter van de Pioniers en coördineer ik de dagelijkse werking. Naast de Pioniers ben ik leerkracht in het secundair onderwijs en zit ik graag met een goed boek in de zon. Ga je soms naar optredens? Dan is de kans bestaand dat je mij daar als echte muziekfan tegenkomt.

Seth
Seth in actie op kamp

Hallo ik ben Seth een geboren Kempenaar en sinds 2018 actief bij de Pioniers. Dit jaar zet ik mijn schouders onder het organiseren van onze Zomerkampen. Jeugdwerker in hart en nieren zo studeer ik sociale readaptatiewetenschappen in Leuven. Daarnaast kan je me wel is tegenkomen op een Kazou-Vakantie, een KSA activiteit of bij COMAC Leuven. Wil je graag het ABC van het kleurenwiezen onder de knie krijgen? Ik help je daar met veel plezier bij!

Charlotte
Chralotte met een kind in een sumo pak en Lars op de achtergrond

Sinds januari ben ik bij de Pioniers. Ik kan niet wachten om de Pioniers allemaal te leren kennen en me in te zetten om samen een wereld op te bouwen waar kinderen wel gehoord worden. Ik maak deel uit van de dagelijkse leiding en coördineer samen met Wannes de nationale werking. Naast de Pioniers geef ik les in de Nederlandse taalkunde, volg ik kookles, ga graag naar festivals en supporter elke week voor de voetbal (KAA Gent).

Lars
Lars op de voorbereiding van PioFiesta

Hey, Ik ben Lars, al enkele jaren een van de enthousiaste Pioniers.  Afkomstig uit Antwerpen en sinds 2023 ook deel van de nationale leiding en kampleiding . Naast de kampen hou ik mij  bezig met de organisatie van PioFiesta, het tofste kinderfestival van het jaar. Sinds 6 jarige leeftijd ben ik onafscheidelijk bezig met jeugd(welzijns)werk als Zeescouts, begeleider van kinderen met een maatschappelijk kwetsbaarheid of autisme, vorminggever en hoofdanimator. Naast jeugdwerker ben ik student orthopedagogie en vindt ik het geweldig om eerste hulp te verlenen op sportwedstrijden en festivals.

Julien
Een lachende Julien

Hallo allemaal, ik ben Julien. Ik heb lang als maatschappelijk werker gewerkt en nu ben ik sinds 2019 Pio en ik vind het geweldig! Een stem geven aan kinderen en jongeren zodat zij de wereld kunnen veranderen is een van mijn drijfveren.  Ik ben vader van twee meisjes en hou van fotografie, koken en bordspellen.

 

Baptiste
Baptiste in Pio trui

Mijn naam is Baptiste. Ik studeer rechten in Brussel. Ik ben dit jaar toegetreden tot de nationale leiding van de Pioniers na twee zomerkampen als monitor. Voor ik bij de Pioniers kwam, was ik scoutsleider in Elsene en heel actief in Comac, de studentenbeweging van de PVDA. Naast de pioniers speel ik graag gitaar en klarinet.

Martijn
Een lachende Martijn

Ik ben bij de Pioniers sinds maart 2023, vrij recent dus. Voor ik bij de Pioniers kwam was ik wel al jaren actief in het jeugdwerk als animator, hoofdanimator en instructor. In een vorig leven was ik ook kleuterleider. Ik ben pedagogisch medewerker bij de Pioniers en zet mijn schouders ook achter het krokuskamp en de zomerkampen. Als ik niet bezig ben met de Pioniers sta ik graag achter het fornuis met de muziek luidop in de keuken. Op een rustige dag zet ik mij graag aan tafel met vrienden en een bordspel.

Jonas
Jonas met twe ekinderen in een sumopak

Dag iedereen, ik ben Jonas. De kans is erg groot dat jullie me al kennen. Sinds 2007 is er namelijk geen enkel jaar geweest dat ik niet  meeging op piokamp!! Sinds de zomer van 2017 ga ik mee als moni, en sinds 2020 organiseer ik mee onze kampen als hoofdmonitor. Behalve Pionier ben ik ook leerkracht van het vierde leerjaar in Antwerpen en  ga ik graag eens lopen en zwemmen!