Banner zomerkampen
Zomerkampen 2022

De Pioniers trekken er weer op uit om met kinderen en jongeren van over heel België een week vol plezier, natuur en solidariteit te beleven. Dit doen we in het Frans en het Nederlands want samen spelen is veel leuker dan alleen.

Wer beperken de plaatsen op elk kamp. Op deze manier kunnen we op een veilige en verantwoorde manier een leuk kamp garanderen voor alle deelnemers. Moest je de melding krijgen dat het kamp al vol zit, niet getreurd, vul zeker je gegevens in op de wachtlijst, misschien komt er nog een plekje vrij. Dit jaar zijn er vier kampen, dus je kan je ook inschrijven voor één van de andere zomerkampen. Op deze manier hopen we zo veel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven om mee te komen op kamp.

De kinderen die geboren zijn tussen 2006 en 2016 kunnen zich inschrijven voor de kampen. Elk kind kan zich slechts inschrijven voor één van de vier kampen. 

De kinderen die geboren zijn in 2006 of 2007 zijn dit jaar aspimo. Om hun de mogelijkheid te geven om zo veel mogelijk ervaring op te doen bieden we voor hen slechts twee periodes voor. Van 1 juli 2022 tot en met 12 juli 2021 of van 12 juli 2021 tot en met 22 juli. Dit komt overeen met twee kampen per periode. Schrijf je aspimo dus ook in voor beide kampen.

Omdat het kamp korter is, passen we ook de prijs aan. De oorspronkelijke prijs was 135€ voor het eerste kind en 125€ vanaf het tweede kind, de aangepaste prijs is 100€ voor het eerste kind en 90€ vanaf het tweede kind. Voor de Aspimo's behouden we de oorspronkelijke prijs aangezien zij een 'gewone' periode meegaan.

Delen via sociale media
Geboortejaar
-
Wanneer
-
-
-
-
Locatie

Plokkersheem
Douvieweg 14-14a
8978 Watou
België