Event banner lokale activiteiten Brussel
Lokale Werking Brussel

Sinds het najaar van 2020 zijn de Pioniers actief in de wijken van Brussel. Met onze eerste lokale werking aan de 5 sociale woonblokken in het centrum van Brussel willen wij sociaal geëngageerde activiteiten aanbieden aan de kinderen die veelal door de mazen van het klassieke jeugdwerk vallen.

De lokale werking biedt activiteiten aan voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Elke 2 weken beleven we een zondagnamiddag vol spel en plezier. Soms gaan we op ontdekking doorheen de stad, andere keren spelen we samen met de kids aan de 5 sociale woonblokken. Al spelend gaan we op ontdekking en leren we nadenken over de wereld rondom ons. Daarnaast bieden we ook grote activiteiten aan bij het begin van het schooljaar en Sinterklaas waar ook de ouders uit de buurt kennis kunnen maken met de Pioniers.

Alle activiteiten zijn gratis en een vier-uurtje wordt voorzien door de Pioniers. Wil je graag meer informatie of wil je je kind inschrijven voor de activiteiten neem dan contact op met onze verantwoordelijke Ruben Goessen via ruben.goessens@pioniers.be of +32471245910.

Delen via sociale media
Geboortejaar
-
Wanneer
-
-
-
-
-
-
-
-
Locatie

Sporthal
Papenvest
1000 Brussel
België