Event teaser Krokuskamp 2024
Krokuskamp 2024

In de krokusvakantie trekken we er weer op uit, samen gaan we op wereldreis naar het ons reeds bekende Zennedal (te Halle)! Wie zouden we daar allemaal ontmoeten?

Één ding is alvast zeker! Samen met alle Pioniers geboren tussen 2011 & 2018 gaan we voor een week vol spel en plezier, met een team enthousiaste en ondersteunde monitoren die elke dag toffe activiteiten zullen voorzien.
Ook hebben we weer fantastische koks gespecialiseerd in het maken van gezonde en gevarieerde maaltijden.

Ons kamp gaat dus door op een centrale locatie in het land.
De kampprijs bedraagt € 120 voor het eerste kind, € 110 vanaf het tweede kind.

Met de Pioniers willen we zo veel mogelijk kinderen de kans geven om op kamp te kunnen gaan. Daarom hebben we een solidariteitsfonds, draag je graag bij aan dit fonds dan kun je je inschrijven aan solidariteitstarief: € 180
Als je beroep wilt doen op het solidariteitsfonds, voor een aangepast tarief, of heb je andere vragen over ons krokuskamp, contacteer ons dan via:

info@pioniers.be

Uniek dit jaar is dat we voor het eerst een Nederlandstalig en een Franstalig krokuskamp hebben.
Omdat onze ministers van onderwijs beslist hebben dat de Franstalige schoolvakanties niet meer gelijk lopen met de Nederlandstalige schoolvakanties, kunnen we dit jaar helaas geen tweetalig krokuskamp organiseren. Dit is alleen maar het geval voor schooljaar 2023-2024.
Dat is erg spijtig, maar daar laten we ons niet door doen! Voor één keer organiseren we dus een Nederlandstalig kamp. Enkele weken later doen we hetzelfde voor onze Franstalige Pioniers.
Schrijf je snel in en neem zeker al je vriendjes mee!

Jonas Soete: 0497/67.68.36
Lars Dupart: 0468/23.00.02

Delen via sociale media
Geboortejaar
-
Wanneer
-
Locatie

Zennedal
Alsembergsesteenweg 130
1501 Halle
België