Event teaser Zomerkamp 2023
2023 Zomerkampen

Het nieuwe jaar is begonnen en we kijken al uit naar de zomer! Een zomer zonder Pioniers kampen is natuurlijk geen zomer, maar niet getreurd, we organiseren opnieuw kampen! Niet één en ook geen vier maar opnieuw twee kampen. De voorbije jaren hebben we omwille van Corona steeds kortere en kleinere kampjes georganiseerd. Dit jaar kunnen we eindelijk opnieuw twee grote en langere kampen aanbieden. Een week op kamp met 100 andere Pioniers, wij kijken er alvast naar uit!

Met een team van geëngageerde monitoren en vrijwilligers hebben we een week vol spelen, fantaseren, ontdekken, uitvinden en redeneren voorbereid! Wij staan terug klaar om spelenderwijs de wereld vanuit de kinderen samen te ontdekken, dit alles door middel van spel, kunst en gesprek!

Samen met kinderen en jongeren van uit het hele land, in het Frans en het Nederlands, trekken wij daarvoor naar het Domaine des Fawes in het land van Herve. 

Het eerste kamp gaat door van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 juli 2023 en het tweede kamp gaat door van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 juli. Beide kampen zijn toegankelijk voor alle kinderen geboren tussen 2007 en 2017. 

Het kamp kost 135€ voor het eerste kind en 125€ vanaf het tweede. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met ons mee kan op kamp kan je opnieuw kiezen om het solidaritiets tarief (160€) te betalen. Is het kamp te duur, aarzel dan niet om het reductietarrief aan te duiden tijdens de inschrijving, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. Zoals elk jaar is het opnieuw mogelijk om gespreid te betalen, wil je hier gebruik van maken, duidt het dan zeker aan bij de inschrijving. 

Nog vragen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Baptiste (Fr): 0475570026, Martijn(Nl): 0496940652, Seth(Nl): 0471740130

info@pioniers.be

Delen via sociale media
Geboortejaar
-
Wanneer
-
-
Locatie

Domaine des Fawes asbl
Les Fawes, 385
4654 Charneux-Herve
België