Event teaser Krokuskamp 2023
2023 Krokuskamp

Het jaar loopt op zijn einde, maar met de Pioniers vliegen we er weer in! Met een team van geëngageerde monitoren en vrijwilligers hebben we een week vol spelen, fantaseren, ontdekken, uitvinden en redeneren voorbereid! Wij staan terug klaar om spelenderwijs de wereld vanuit de kinderen samen te ontdekken, dit alles door middel van spel, kunst en gesprek!

Samen met kinderen en jongeren van uit hele land, in het Frans en het Nederlands, trekken wij daarvoor naar het Zennedal te Buizingen in Vlaams-Brabant.

Het kamp gaat door van maandag 20 tot en met vrijdag 24 februari 2023 februari, dit voor alle kinderen en jongeren geboren tussen 2010 en 2017. 

Om voor elk kind en elke vrijwilliger een veilige, vrije en rustige omgeving te kunnen waarborgen beperken we het maximum aantal inschrijvingen. Maar geen zorgen, indien het kamp volzet is plaatsen wij je gegevens op onze wachtlijst en contacteren we jullie zodra er een plaatsje open komt te staan.

Het kamp kost 100€ voor het eerste kind en 90€ vanaf het tweede. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met ons mee kan op kamp kan je opnieuw kiezen om het solidaritiets tarief (150€) te betalen. Is het kamp te duur, aarzel dan niet om het reductietarrief aan te duiden tijdens de inschrijving, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. Zoals elk jaar is het opnieuw mogelijk om gespreid te betalen, wil je hier gebruik van maken, duidt het dan zeker aan bij de inschrijving. 

Nog vragen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Jonas: 0497676836, Martijn: 0496940652

info@pioniers.be

Delen via sociale media
Geboortejaar
-
Wanneer
-
Locatie

Zennedal
Alsembergsesteenweg 130
1501 Buizingen
België