2020 Zomerkamp

 

Zomerkampen 2020

 

De kogel is door de kerk! De Pioniers trekken er weer op uit om met kinderen en jongeren van over heel België een kamp vol plezier, natuur en solidariteit te beleven. Dit doen we in het Frans en het Nederlands want samen spelen is veel leuker dan alleen. Zeker in deze periode waarin iedereen verschillende maandan heeft binnen gezeten geloven we meer dan ooit dat een kind moet kunnen spelen. Om zoveel mogelijk kinderen die mogelijkheid te geven deze zomer organiseren we niet twee kampen maar VIER

 

 

 

 

 

 

 

 

We zien jullie graag van 4 tot 8 juli 2020, 8 tot 12 juli, 12 tot 16 juli of 16 tot 20 juli in Ellikom op het domein De Karbiboe. Een groot domein met veel buitenspeelruimte in een groene omgeving. Waar we zonder iemand te storen kunnen ravotten.

 

Het kamp is voor iedereen van 6 tot en met 16, (geboortejaren 2004 tot 2014). Het kamp kost 85€ voor het eerste en 75€ vanaf het tweede kind. Je kan ook kiezen voor de solidariteitsprijs van 160€ wat ons onder andere toelaat om kinderen uit kansengroepen aan verminderd tarief mee te kunnen nemen op kamp. Meer info over het solidariteitstarief of mogelijkheden tot tariefvermindering vindt u hier:link.

 

 

Update: De kampen zijn volzet. Je kan je wel nog opgeven voor de wachtlijst via de volgende link. 

   


Voor meer informatie kan je terecht via vakanties@pioniers.be 

Tags: