Zomerkamp 2019

Zomerkampen 2019

De Pioniers trekken er weer op uit om met kinderen en jongeren van over heel België een week vol plezier, natuur en solidariteit te beleven. Dit doen we in het Frans en het Nederlands want samen spelen is veel leuker dan alleen.  

 

De wereld bestaat al heel lang en de mens loopt er al even op rond. Hoe zag de samenleving eruit bij de egyptenaren en de romeinen? Hoe zou een dag er uit zien voor onze pioniers in de middeleeuwen? Deze zomer gaan we samen met de Pioniers op ontdekkingsreis doorheen de geschiedenis om een antwoord te vinden op deze vragen.

 

 

 

 

 

 

We zien jullie graag van 5 tot 12 julie 2019 in Oostmalle op het domein Sint-Jansburg. Een groot domein met veel buitenspeelruimte in een groene omgeving. Waar we zonder iemand te storen kunnen ravotten.

 


  

 

Het kamp is voor iedereen van 6 tot en met 16, (geboortejaren 2003 tot 2013). Het kamp kost 125€ voor het eerste en 115€ vanaf het tweede kind. Je kan ook kiezen voor de solidariteitsprijs van 160€ wat ons onder andere toelaat om kinderen uit kansengroepen aan verminderd tarief mee te kunnen nemen op kamp. Meer info over het solidariteitstarief of mogelijkheden tot tariefvermindering vindt u hier:link.

 

Om in te schrijven klik je op de bol!

 


Voor meer informatie kan je terecht via vakanties@pioniers.be 

Tags: