Pioniers solidariteitsfonds

Solidariteitsfonds

Bij de Pioniers doen we er alles aan om alle kinderen die dat willen mee te kunnen nemen op kamp en proberen we het kamp zo goedkoop mogelijk te maken. We merken echter dat er ieder jaar kinderen zijn die moeilijk mee kunnen omwille van financiële redenen. Daarom starten we vanaf nu met een solidariteitsfonds. Ouders die kiezen voor het solidariteitstarief dragen hieraan bij en zo kunnen we toch deze kinderen een leuk kamp bezorgen. 

Concreet: schrijf één je kind in aan het solidariteitstarief, dan kunnen we een ander kind meenemen op kamp aan 33% verminderd tarief. Vanaf drie inschrijvingen kunnen we zelfs een kind gratis een supertof kamp bezorgen.

Maar er is meer. Het solidariteitsfonds laat ons ook toe om voor nieuwe activiteiten en concepten. Bijvoorbeeld een spelnamiddag met kinderen op de vlucht die nu in het Maximiliaanpark verblijven, een brochure drukken om kinderen in België te informeren over hun leeftijdsgenootjes in Palestina of tijdens het kamp de trein nemen om deel te nemen aan een klimaatactie. Deze initiatieven kosten al gauw 100€ tot 400€ en kunnen we momenteel niet doen zonder de algemene prijs van het kamp te verhogen. Om dit soort nieuwe initiatieven mogelijk te maken, zullen we daarom ook de inkomsten van de kasacties op het einde van het kamp in het solidariteitsfonds storten.

Tot slot zijn natuurlijk ook steeds vrije giften welkom op rekeningnummer BE62 0680 8728 4061 met vermelding "Bijdrage solidariteitsfonds".

Wil je graag mee op kamp, maar ligt de deelnameprijs net iets te hoog? Aarzel dan niet om contact op te nemen met info@pioniers.be . We behandelen iedere aanvraag discreet en vinden steeds wel een mogelijkheid.