Onze geëngageerde vrijwilligers

Onze monitoren

We helpen al onze monitoren in het behalen van hun animator brevet. Tijdens onze voorbereidende weekends denkt het hele team mee na over het kampthema en de organisatie van het kamp. De kampleiding stimuleert en ondersteunt de monitoren zo veel mogelijk zodat ze leerrijke, boeiende en leuke activiteiten in elkaar kunnen steken. 

Onze koks

Een goede pionier kan niet zonder een goede eetlust en om deze honger te stillen reizen er een aantal ervaren koks mee die ons iedere dag opnieuw het heerlijkste eten voorschotelen. Al meer dan 20 jaar gaan zij mee met onze kampen en dat is eraan te merken: onze kookouders staan steeds klaar om ons van lekkers te voorzien.

Onze poly's

Naast de kampleiding, het monitorenteam en de keukenploeg zijn er ook polyvalente vrijwilligers die zorgen voor het materiaal, de verzorging van de kinderen of de vorming van monitoren. 

Meewerken?

We zijn steeds op zoek naar nieuwe monitoren of mensen die een handje willen toesteken bij het organiseren van onze activiteiten. Interesse? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Werk mee met de Pioniers