Paaskamp 2021

Paaskamp 2021

De Pioniers trekken er weer op uit om met kinderen en jongeren van over heel België een week vol plezier, natuur en solidariteit te beleven. Dit doen we in het Frans en het Nederlands want samen spelen is veel leuker dan alleen.  

 

Gezien de huidige sanitaire crisis, beperken we de plaatsen op het kamp. Op deze manier kunnen we op een veilige en verantwoorde manier een leuk kamp garanderen voor alle deelnemers. Moest je de melding krijgen dat het kamp al vol zit, niet getreurd, vul zeker je gegevens in op de wachtlijst, misschien komt er nog een plekje vrij. Daarnaast voorzien we dit jaar ook een Krokuskamp! Op deze manier hopen we zo veel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven om mee te komen op kamp. Elk kind kan zich slechts inschrijven voor één van de twee kampen. 

 

 

 

 

 

 

 

We zien jullie graag van 13 tot 16 april 2021 in Sinaai op het domein De Axlandhoeve. Een groot domein met veel buitenspeelruimte in een groene omgeving. Waar we zonder iemand te storen kunnen ravotten.

 

Het kamp is voor iedereen van 6 tot en met 12, (geboortejaren 2009 tot 2015). Het kamp kost 85€ voor het eerste en 75€ vanaf het tweede kind. Je kan ook kiezen voor de solidariteitsprijs van 100€ wat ons onder andere toelaat om kinderen uit kansengroepen aan verminderd tarief mee te kunnen nemen op kamp. Meer info over het solidariteitstarief of mogelijkheden tot tariefvermindering vindt u hier:link.

 

Om in te schrijven klik je op de bol!


Voor meer informatie kan je terecht via vakanties@pioniers.be 

Tags: