Zomerkampen 2018

Kids for Kids: Pioniers zomerkamp 2018 - Eerste periode volzet, gelieve in te schrijven voor de tweede periode

De Pioniers trekken deze zomer weer op kamp om met kinderen en jongeren van over heel België voor een week vol plezier, natuur en solidariteit: Dit doen we in het Frans en het Nederlands want samen spelen is veel leuker dan alleen. Het thema dit jaar: Kids for Kids, stand up for our rights!

Want overal ter wereld komen kinderen en jongeren op. Voor elkaar en voor hun rechten, hun kinderrechten. De Pioniers zijn de voorvechters van die kinderrechten, dichtbij en veraf. Voor het recht op samenkomen, spel, een eigen mening, bescherming en nog veel meer. Tijdens een week vol plezier, actieve spelen en creatieve sessies ontdekken we wat ze zijn, van waar ze komen en vooral: hoe we ze kunnen versterken. Zo worden we kritische kinderrechtenrepporters!

 

      

 

Van 11 tot 19 juli 2018 nodigen we jullie uit in Charneux in de provincie Luik. We verblijven in Domaine des Fawes, een groot en mooi kampterrein, perfect voor een actieve week in alle comfort van een Pionierskamp.
De maximale capaciteit voor de eerste periode ( van 1 tot 9 juli 2018) is bereikt als je jouw kinderen toch wenst in te schrijven op deze periode kom je op een wachtlijst terrecht. 

 

  

Ieder kamp is voor iedereen van 6 tot en met 16, (geboortejaren 2012 tot 2002). Je kan kiezen tussen de eerste of de tweede periode. Het kamp kost 125€ voor het eerste en 115€ vanaf het tweede kind. Je kan ook kiezen voor de solidariteitsprijs van 160€ wat ons onder andere toelaat om kinderen uit kansengroepen aan verminderd tarief mee te kunnen nemen op kamp. Meer info over het solidariteitstarief of mogelijkheden tot tariefvermindering vindt u hier: link.

 

Om in te schrijven: kies uit onderstaande twee bollen.

Opgelet: De maximale capaciteit van inschrijvingen voor kamp 1 is bereikt. Wens je jouw kinderen daar toch in te schrijven dan kom je terrecht op de wachtlijst.
Wij raden je sterk aan je kinderen in te schrijven voor kamp 2.

  

Voor meer informatie kan je terecht via vakanties@pioniers.be 

Tags: