Krokuskamp 2018: PioStellar

PioStellar - Missie Pretplaneet

Van 10/2/2018 tot 14/02/2018 trekken we terug naar Buizingen op zoek naar de Pretplaneet.

Piostellar

Zoals we allemaal wel weten is het heelal, immens en oneindig als het wel eens is, gevuld met de meest vreemde en wonderbaarlijke planeten. Zo heb je planeten waar de zon elke dag van kleur verandert, planeten waar er enkel blauwe rozen die diepe gedachten denken groeien, planeten die volledig overdekt zijn met kersenconfituur en nog veel meer.

Maar tussen die eindeloze en absurde planeten is er ,ergens diep in een verre uithoek in het universum, één planeet die zo fantastisch is dat elke ruimtevaarder er van droomt om hem te bezoeken. Het gaat uiteraard over de enige, de echte PRETPLANEET. Het ruimteschip de Piostellar is op missie om deze fabelachtige planeet te vinden.

Hiervoor kan de bemanning alle hulp gebruiken. Daarom nodigen ze jou uit op een fantastisch avontuur doorheen de ruimte. Doe dus je beste ruimtepak aan, zet je helm op en zet je schrap voor de lancering Countdown 10, 9 8,7,… 

Schrijf je hier in!

De kampplaats

 Zoals de afgelopen jaren verblijven we in Buizingen in kamphuis Zennedal. Een prachtige groene kamplocatie zo'n 15km ten zuiden van Brussel en vlot bereikbaar met openbaar vervoer of de wagen. Zullen we hier de Pretplaneet ontdekken?

 

Dit was de groep vorig jaar

 Schrijf je hier in!

Tags: