Zomerkamp 2020

 

Update!

Aangezien we momenteel aan het kijken zijn hoe we de kampen deze zomer gaan organiseren met de aangekondige maatregelen, hebben we besloten om de inschrijvingen van deze zomer even on hold te zetten. We hoiuden jullie zo snel mogelijk op de hoogte met de praktische info voor de Piozomer. Wil je zeker op de hoogte blijven van alles wat we doen? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. 

Zomerkampen 2020

De Pioniers trekken er weer op uit om met kinderen en jongeren van over heel België een week vol plezier, natuur en solidariteit te beleven. Dit doen we in het Frans en het Nederlands want samen spelen is veel leuker dan alleen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

We zien jullie graag van 5 tot 12 juli 2020 of 13 tot 20 juli in Ellikom op het domein De Karbiboe. Een groot domein met veel buitenspeelruimte in een groene omgeving. Waar we zonder iemand te storen kunnen ravotten.

 

Het kamp is voor iedereen van 6 tot en met 16, (geboortejaren 2004 tot 2014). Het kamp kost 135€ voor het eerste en 125€ vanaf het tweede kind. Je kan ook kiezen voor de solidariteitsprijs van 160€ wat ons onder andere toelaat om kinderen uit kansengroepen aan verminderd tarief mee te kunnen nemen op kamp. Meer info over het solidariteitstarief of mogelijkheden tot tariefvermindering vindt u hier:link.

 

Om in te schrijven klik je op de bol!

 


Voor meer informatie kan je terecht via vakanties@pioniers.be 

Tags: