Zomerkampen 2021

Zomerkampen 2021

De Pioniers trekken er weer op uit om met kinderen en jongeren van over heel België een week vol plezier, natuur en solidariteit te beleven. Dit doen we in het Frans en het Nederlands want samen spelen is veel leuker dan alleen.  

 

Gezien de huidige sanitaire crisis, beperken we de plaatsen op het kamp. Op deze manier kunnen we op een veilige en verantwoorde manier een leuk kamp garanderen voor alle deelnemers. Moest je de melding krijgen dat het kamp al vol zit, niet getreurd, vul zeker je gegevens in op de wachtlijst, misschien komt er nog een plekje vrij. Je kan je ook inschrijven voor één van de andere zomerkampen. Op deze manier hopen we zo veel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven om mee te komen op kamp. Elk kind kan zich slechts inschrijven voor één van de vier kampen. 

 

De kinderen die geboren zijn in 2005 of 2006 zijn dit jaar aspimo. Om hun de mogelijkheid te geven om zo veel mogelijk ervaring op te doen bieden we voor hen slechts twee periodes voor. Van 13 juli 2021 tot en met 22 juli 2021 of van 23 juli 2021 tot en met 1 augustus. Dit komt overeen met twee kampen per periode. Schrijf je aspimo dus ook in voor beide kampen. 

 

 

 

 

 

 

 

We zien jullie graag tussen 13 juli 2021 en 1 augustus 2021 op één van de kampen in Modave op het jeugdverblijf "Les Cents Fontaines". Een domein met veel buitenspeelruimte in een groene omgeving. Waar we zonder iemand te storen kunnen ravotten.

 

De kampen zijn voor iedereen van 6 tot en met 16, (geboortejaren 2005 tot 2015). Het kamp kost 100€ voor het eerste en 90€ vanaf het tweede kind. Je kan ook kiezen voor de solidariteitsprijs van 130€ wat ons onder andere toelaat om kinderen uit kansengroepen aan verminderd tarief mee te kunnen nemen op kamp. Voor de aspimos bedraagt het inschrijvingsgeld 130€ en de solidariteitsprijs 160€. Meer info over het solidariteitstarief of mogelijkheden tot tariefvermindering vindt u hier:link.

 

Om in te schrijven klik je op de bol!

   


Voor meer informatie kan je terecht via vakanties@pioniers.be 

Tags: