Zomerkampen 2018

Van 1 tot 9 juli 2018 en 11 tot 19 juli 2018 nodigen we jullie uit in Charneux in de provincie Luik. We verblijven in Domaine des Fawes, een groot en mooi kampterrein, perfect voor een actieve week in alle comfort van een Pionierskamp.

 

Het worden weer negen dagen puur plezier zoals je van ons gewend bent. Binnenkort lichten we verder een tipje van de sluier op over wat je dit jaar kan verwachten, maar de inschrijvingen zijn alvast geopend! 

Ieder kamp is voor iedereen van 6 tot en met 16, (geboortejaren 2012 tot 2002). Je kan kiezen tussen de eerste of de tweede periode. Om iedereen te kans te geven mee te gaan, laten we nog niet toe dat deelnemers inschrijven voor beide kampen. 

Per periode hebben we tachtig plaatsen, dus we kunnen niet minder dan 160 Pioniertjes meenemen. Aarzel dus niet om vriendinnetjes of vriendjes, zusjes of achterneefjes mee te vragen!

Het kamp kost 125€ voor het eerste en 115€ vanaf het tweede kind. Je kan ook kiezen voor de solidariteitsprijs van 160€ wat ons onder andere toelaat om kinderen uit kansengroepen aan verminderd tarief mee te kunnen nemen op kamp. Meer info over het solidariteitstarief of mogelijkheden tot tariefvermindering vindt u hier: link.

Om in te schrijven: kies uit onderstaande twee bollen.

  

Voor meer informatie kan je terecht via vakanties@pioniers.be 

Tags: